Over mijzelf

Ik zet me graag in om nieuwe initiatieven van de grond te krijgen en deze te begeleiden tot ze stevig in hun schoenen staan. Mijn passie ligt bij het ondersteunen en rendabel maken van verduurzaming in voedsel. Van vooruitstrevende landbouwmethoden en vernieuwende voedselproducten tot innovatieve food retail en food service concepten. 

Daarnaast heb ik veel affiniteit met sociale aspecten van landbouw, voedsel, natuur & milieu, en hoe deze ruimte krijgen binnen bijvoorbeeld stadslandbouw, voedselcoöperaties, energiecoöperaties, plattelandsontwikkeling, zorglandbouw en groene kinderopvang.

Ik heb de afgelopen jaren gewerkt in diverse functies en rollen, o.a. die van projectleider, procesbegeleider, gespreksleider, begeleider van kennisuitwisseling en leerprocessen, event manager, communicatie medewerker, (online) community manager, fondsenwerver, bestuurslid.

Zie verder: nl.linkedin.com/in/dorineruter

Contact:

Telefoon: 0657 938693
Email: dorineruter@gmail.com
Twitter: @dorineruter

Advertenties

5 gedachtes over “Over mijzelf

 1. Hoi Dorine,

  Lees net je verslag van afgeslopen dinsdag. Jammer dat ik je daar niet ontmoet heb. Ik zou graag een keertje met je afspreken om kennis te maken en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik zit hier om de multifunctionele landbouw meer bij de studenten op het bordje te krijgen en ik denk dat het voor mij inspirerend kan zijn om daar eens met jou over van gedachten te wisselen.

  Ik hoor van je,

  groet

 2. Jeetje Dorine, ik ben totaal verbaasd wat er allemaal mogelijk is op het web. De cursus web 2.0 en platteland is best intensief naast ‘het gewone’werk, maar ik vind het zo ontzettend leuk! (heb ook maar een koptelefoon aangeschaft; was voorheen niet zo’n voorstander van skype, hoewel het gratis is). Maar je leert zo snel veel, maar dat wist je vast al als ik je ‘blog’ zo leesl. (learning by doing).

  Inmiddels een blog aangemaakt en ga nog wel even wat googlen en zoeken wat ik als individu nu met een blog kan doen. Loop nog 7 emailberichten achter en de nieuwe toepassingen lopen best hard……

 3. Hallo Dorine,
  Leuk je Blog te lezen. Heb zojuist ook een Blog aangemaakt, maar zie hier nog veel toepassingen die je kunt koppelen. Heb nog veel werk te verzetten zie ik. Hoop morgen en overmorgen nog veel van je te leren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s