Picknick Kromme Rijn

Begin van de zomer bezocht Eline van der Veen van Streekhuis Kromme Rijn onze ‘unconference’ over sociale media en platteland bij Seats2Meet in Utrecht. Tijdens een van de sessies zat ik naast Eline. Ze vroeg ons groepje om mee te denken over een 2.0 aanpak voor een initiatief waarmee ze mensen in de Kromme Rijnstreek bij elkaar kon brengen. Een picknick, maar helemaal zonder geld georganiseerd. We deden natuurlijk allerlei wilde suggesties van de hand, zowel voor de organisatie als de PR, en volgden de ontwikkelingen rondom de picknick via verschillende sociale media. Er verschenen een Twitter account, een blog, een Facebook account en Facebook event.

Afgelopen zaterdag – met onverwacht stralend zomerweer – werd de picknick dan eindelijk gehouden. En aan de foto’s of Facebook te zien, was het een mooi succes! Misschien Eline eens uitnodigen over haar ervaring te bloggen op het weblog van Netwerk Platteland? Eline, bij deze!

Picknick deelnemers en geïnteresseeerden kunnen ook lid worden van de Facebook groep om recepten en ideeën voor vervolg uit te wisselen.

Advertenties

Een gedachte over “Picknick Kromme Rijn

  1. Leuk dat je over dit gebeuren schrijft. Zowel de voorbereiding als de dag zelf was een hele happening. Ook de afronding en eventueel vervolg hoort bij het proces.Dorine, Ik vind het zeker leuk om onze ervaringen te delen op netwerkplatteland2.0. Houd me eraan als het erbij in dreig te schieten. Tot snel in s2m. Groet Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s