Dag van de Zorglandbouw 2010

Morgen is het weer zover, de Dag van de Zorglandbouw 2010. Vorig jaar voor de eerste keer gehouden in Orpheus, Apeldoorn. Door verschillende mensen gedocumenteerd op weblogs, via fotos en filmpjes. Enkele van deze door deelnemers gemaakte fotos en filmpjes zijn door organisator Reed nu gebruikt voor de introductie van de bijeenkomst dit jaar. Leuk! Ze geven namelijk een beetje een beeld van de sfeer die dag en van wat wij als deelnemers interessant vonden.

Web Twee Cafe

Morgen ben ikzelf te vinden in een kleine stand van Netwerk Platteland, een informeel Web2.0 Cafe. Via die weg proberen we mensen die dat interessant vinden wat opweg te helpen met het online vasthouden van hun zojuist opgedane contacten, en zelfs hun netwerk uit te breiden of de mensen in hun netwerk concreet te gaan  volgen. Twitter, LinkedIn, weblogs – sociale media of ook wel web2.0 genoemd. Kom gerust langs om hallo te zeggen, ook als je niets actiefs wilt  doen met dat online netwerken. Is toch leuk om even kennis te maken. Het Web2.0 Cafe is onderdeel van ons lopende leertraject over Web2.0 en platteland, onder andere mogelijk gemaakt door de Taskforce Multifunctionele Landbouw.

Twitter

Voor wie wil: er kan tijdens de dag worden getwitterd (www.twitter.com). Door de tag #zorglb te gebruiken kunnen twitterende bezoekers (en niet-bezoekers) elkaar rondom dit thema van zorglandbouw vinden. Een leuke manier om je netwerk uit te breiden, te weten wat anderen van de Dag vonden, en om mensen na de dag een beetje op de radar te houden. Zou jammer zijn om te wachten tot volgend jaar voor je mensen weer zag, en direct afspreken en elkaar bezoeken is ook niet altijd mogelijk.

Doe je zelf niets met Twitter maar zou je toch eens willen weten wie er nu precies wat voor berichten twittert over deze dag, dan is er tijdens het evenement in Arnhem een scherm met Twitterberichten te volgen bij onze stand en zijn de berichten ook online te volgen.

(Voor het scherm met berichten op de congreslocatie maken we gebruik van http://www.Twitterfountain.com.)

Napraten via LinkedIn

Op LinkedIn is er gelegenheid om naderhand nog wat  na te praten via de Nederlandse groep van Farming for Health. (Dit is een open discussie groep op LinkedIn, dus je bent vrij je daar aan te melden. Farming for Health is een informeel netwerk van mensen die werken in de groene zorg. Zie ook www.farmingforhealth.org).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s